172.jpg

Šta nam zvezde govore ? 
Astrologija
Horoskop

Šta naša astrološka karta govori o nama i kakav je položaj planeta u momentu našeg rođenja i šta takva slika u sunčevom sistemu znači u važnim životnim situacijama i odlukama ?Kada nam ide sve nas podržava i ne mislimo na prepreke, ali uspešni upravo znaju šta da izbegnu i gde baš da "zapnu" !Nešto treba , ali ne sada, a nešto nije nikako dobro.Nešto bi baš trebalo i baš danas!Mogućnosti je mnogo, ali prilika malo!7 segmenata našeg života treba biti otvoreno, ne podjednako uspešno u isto vreme, ali postojeće!Dobrom "poslu" predhodi dobar plan i poslušaj uspešne -uvrsti astoprognoze u svoja dela!

Jasmina Mrdalj
+ 381 65 855 71 27

Šta nam zvezde donose u Decembru na polju ljubavi?

Prvog dana Decembra, Venera je na poslednjem stepenu Vage u opoziciji sa Uranom iz Ovna. Ovo je tačka na I✔️ 
U 2018.godini ostavite sve odnose koje ste održavali zbog forme, obaveze, radi reda i jer tako treba. Čak i da niste planirali prekide odnosa ili promene istih, stvari će se neočekivano dešavati na planu ljubavi. Možda ćete se i čuditi odakle dolazi stres, nemir i oscilacije u partnerskim odnosima⚡️. Zapravo, spoljašnje okolnosti samo su odraz vaših unutrašnjih potreba, koje su znak da dalje više ne može na isti način.Iako je napolju baš hladno  vreme je idealno za ljubav i strasti. Venera drugog dana ulazi u znak Škorpije (znak koji voli Marsa), dok nam je Mars već u Ribama (znak koji obožava Veneru), i tu će ostati do kraja godine, pa eto, Marsa i Venere u strastvenom zagrljaju i plesu.Iskoristite ovaj mesec za uzbuđenja i romantiku pomešanu sa jakim strastima. Venera će 16.12. napraviti dobar aspekt sa Saturnom koji će, naizgled smiriti strasti i doneti stabilizaciju. Dok će 21.12. imati kontakt sa Neptunom koji može doneti idealizaciju, zaljubljivanja, skrivanje od javnosti i romantiku, puno bliskosti i strasti, ali i rasočarenja i razotkrivanja ukoliko nismo spremni da svoju ljubav čuvamo daleko od očiju javnosti. Pred sam kraj godine, čeka nas lep aspekt Venere i Plutona, aspekta fatalnosti, prevelike vezanosti i posesivnosti, koji će prozvati sve one koji imaju natalno kontakt Venere i Plutona. To je aspekt ljubavi u teškim uslovima i okolnostima, ljubav do smrti. Iskoristite ovaj aspekt da produbiti svoj partnerski odnos i napravite potrebnu transformaciju i korak dalje i dublje.
Iako retrogradna Venera ♥️ utiče na sve ljude, neki će osetiti jače efekte ovog perioda. Osobe u znaku Škorpije, Vage, Bika i Ovna, kao i osobe sa podznakom ili Mesecom u ovim znacima, kao i oni koji imaju planete ili uglove kuća između 25.stepena Vage i 10.stepena Škorpije (ukoliko to ne znate ukucajte sajt astro.com➡️free horoscopes➡️extended chart selection i ubacite svoje podatke).Čak i da nemate ništa od navedenog, retrogradna Venera će prolaziti kroz neko vaše natalno polje donoseći preispitivanja i lekcije u tim oblastima. Sada je Venera promenila smer i direktno prolazi kroz neke vaše natalne kuće (oblasti života). Tekst koji sledi je vezan za vaš podznak, ali će zahvatiti dve kuće odnosno dve oblasti u ovom periodu najverovatnije, pa pročitajte za podznak ispred ili iza vas ili pogledajte tačno na sajtu astro.com kroz koju kuću prolazi.
PODZNAK OVAN: vama Venera prolazi osmom kućom, teme su: zajednička imovina, poverenje, sex, odnosi sa drugim ljudima koje ćete doživljavati frustrirajuće, osećaćete da dajete previše a dobijate premalo. Vaše rešenje je u balansu, da se stavite u poziciju Vage koja ima osećaj za fer plej i ravnotežu, da sagledate sve iz drugog ugla. 
PODZNAK BIK: vama Venera prolazi 7.kućom, braka, partnerstva i javnosti i u prve tri nedelje vaši odnosi će biti na testu. Bićete u iskušenju da stavite tačku na neke odnose, ali pre toga vidite prvo da li ih ipak možete popraviti i funkcionisati. Posebno kada se Venera vrati u Vagu. Ako ipak niste zadovoljni niti se išta može popraviti vreme je za kraj.
PODZNAK BLIZANCI: vama Venera prolazi 6.poljem, zdravlja, rutine, svakodnevnice, posla i radnog mesta, služenje drugima. Sve ovo predstavlja izvor stresa u prve tri nedelje. Možete osetiti da vam je dosta svega. Trudićete se mnogo ali će vam se činiti da je malo vajde od vašeg truda. Šta je rešenje? Vaše srce. Kada se Venera vrati u vaše peto polje (ljubav) setite se šta je vaša svrha i šta vas inspiriše i radite to što volite. Važno je da pronađete zadovoljstvo u svakodnevnici.PODZNAK RAK: Venera vas podseća da živite iz srca. U prve tri nedelje možda ćete osetiti da nema tog kreativnog uzbuđenja na polju ljubavi i da ste izgubili osećanja. Odgovor leži u vašem porodičnom životu. Vaša vitalnost je izraz koji proističe iz toga koliko se osećate emotivno sigurni i sa koliko brižnosti živite. Bilo da su to nerešeni odnosi sa roditeljima ili članom porodice, upravo je to ono što će otključati vaše srce. 
PODZNAK LAV: vama je akcenat u 4.polju, porodice, korena, intimnog okruženja, duše i emotivne sigurnosti. Upravo ovde se suočavate sa tamnim stranama i senkama. Budite otvoreni za nove ideje i rešenja. To i nije baš lako kada se ne osećamo dovoljno poštovani. Kada se distancirate od prejakih emocija bićete u mogućnosti da napravite prave korake i popravite kvalitet ovog polja. 
PODZNAK DEVICA: naglasak je na 3.polju komunikacije, svakodnevnice i ritma života. Prve tri nedelje protivaće u velikoj žurbi. Sve mentalne blokade i “smeće” u glavi izaćiće na videlo. Ključ za balans leži u drugoj kući, novca i sistema vrednosti. Preispitivaćete se da li kvalitetno trošite svoje vreme i energiju, na prave stvari, da li osećate materijalnu sigurnost? Odgovorite iskreno na ova pitanja iznaći te šta treba da uklonite iz života i na čega da se fokusirate. 
PODZNAK VAGA: akcenat je na vremenu, novcu i energiji. Da li koristite svoj novac i energiju na pravi način? Da li je vaš život baš onakav kakvim ga predstavljate? Da li živite baš to kako govorite i mislite? Obratite pažnju na novac koji vam može dati moć ako mu dozvolite. Možda je problem u uverenjima. Obratite pažnju na telo, koje nepogrešivo ukazuje da li je nešto ok. 
PODZNAK ŠKORPIJA: Venera će tranzitirati prvom kućom Identiteta, i vratiće se u vašu 12.kuću podsvesti i strahova. Prve tri nedelje trebaju da vam pokažu koji delovi vas nisu u skladu sa vašim identitetom ili šta je ono što nije vaše, a odgovor leži u potisnutom i podsvesnom. Obratite pažnju na poruke i signale koje vam šalje vaše nesvesno. Ovo je najbolje vreme da se povežete sa svojom senkom (ono što vas iritira i/ili plaši). 
PODZNAK STRELAC: akcenat je na 12.polju podsvesti, strahova, fobija, senki. Prve tri nedelje možete se osećati pogubljeno i dezorjentisano. Rešenje je u 11.kući vaših prijatelja i grupa podrške. Pravo je vreme da se oslonite na pomoć prijatelja da povratite ravnotežu i ponovo prođete 12.kuću ali ovaj put lakše. 
PODZNAK JARAC: vama su tema prijatelji, snovi i želje. Da li se osećate diskonektovano od svojih želja i snova? Da li osećate i očekujete da neko ili nešto spolja treba da učini da bi se vaši snovi realizovali? Umesto očekivanja da se svet promeni, vi budite promena koju želite da vidite i živite. 
PODZNAK VODOLIJA: vama Venera prolazi 10-tom kućom ambicije, karijere i postignuća, ukazujući vam da možda sabotirate svoju karijeru ne obraćajući više pažnje na veliku viziju i svrhu. Vratite se korak unazad. Da li zaista imate svrhu ili pokušavate da radite ono što drugi očekuju od vas. Pogledajte svoj život, nije važno šta drugi misle o njemu. Pravo pitanje jeste da li ste vi usklađeni sa SVOJIM putem. A ne društvo. 
PODZNAK RIBE: prolazak kroz vaše 9.polje Venera vam donosi prve tri nedelje osećaj da ste izgubili veru u život, da ste izgubili svoj kompas. Rešenje je u vašim odnosima sa drugima. Vaš pravac u životu je povezan sa ljudima koji su vam bliski, dogovorima koje imate sa njima, zajedničke imovine i ulaganja. Šta je ono što treba da preispitate ovde? Uradite to. Kojim ljudima možete da verujete? Pod kojim uslovima možete nastaviti dalji odnos?

 

Powered by WebExpress